-

Shine a light through an open door
Love and life I will divide
Turn away cause I need you more
Feel the heartbeat in my mind

Tumblr_lthnu6uqo61qkjn5xo1_500_large

In TimeSåg In Time med Jonas i fredags. En fantastiskt bra och djup film med tydligt och relevant budskap.
En sci-fi/thriller med moderna Robin Hood/Bonnie and Clyde-vibbar. I filmen slutar man åldras då man fyllt 25. Då får man i stället en klocka på armen som visar den tid du har kvar att leva. Tiden är även din valuta, du kan tjäna mer tid genom arbete och stöld- men du blir snabbt av med den då allt även kostar tid.
Justin Timberlake och Amanda Seyfried är fantastiska i sina roller och fastnar så bra på bild att man blir alldeles häpen. Amanda Seyfried är fruktansvärt vacker i filmen. Enligt mig är det den vassaste look hon haft.
Man vill bara kopiera henne rakt av!

Som sagt, en bra film som jag inte vill avslöja allt för mycket om. Gå och se själva i stället, jag rekommenderar den starkt.

klänningen i "det där tyget"...


Helt enkel jävla klänning i det där tyget jag hatade, som för övrigt heter sammet... eller plysch, you name it.
Men jag var tvungen att göra ett fult bildmontage där jag ser ungefär likadan ut på samma bild i alla fall. Jag intalar mig att jag gör oss alla en tjänst (jag kan inte nog markera min ironi).
Tur att Tom är med som en kontrast. Han passar in, lite som den där vulgära snubben på krogen...
Som vanligt svamlar jag.

Men jag hittade i alla fall klänningen och en är mysig om än något för kort. Men det gillar vi. Jag är ju inte direkt längsta bruden i stan så det ska nog gå bra.

Imorgon inviger jag den, samt drar på bio med Jonas.