black cherry and pink lips

Nya hårfärgen förresten! Casting Creme Gloss i nyansen 'black cherry'. Jag älskar färgen, kunde inte sluta titta mig i spegeln igår. Och den känslan var det längesedan jag hade. Jag och spegeln brukar ju inte direkt vara de bästa av vänner...
 

heldag och halvnatt

 
Hade en jättemysig heldag med min fina vän Jennie igår. Vi träffades redan vid tolv på dagen, då vi åkte in till stan och köpte cider och hårfärg. Därefter åkte vi hem till mig och köpte mat och hade mys hela dagen. Målade naglarna, hade ansiktsmasker, färgade håret, bakade världens godste kladdkaka med dajm!!! och fixade oss.
Sedan drog vi ut. Klämde in oss längst fram i den millånga kön till excet och staplade in där som om vi ägde stället. Fast det gjorde vi inte. Jag blev plötsligt för full, trots att jag bara druckit fyra cider, så kvällen som var tänkt skulle hålla på tills på morgonen slutade vid ett. Då åkte jag hem till Sam.
 
Bästa grejen mot bakfylla någonsin är att sova med någon man älskar. Jag lovar.

casting creme gloss

Har googlat sönder mitt liv på casting creme gloss-toningar av L'orèal för att för att liksom försöka bestämma mig. Men nu tror jag att jag kan ha kommit fram till något. 
Ni får se senare vad resultatet blir.
 
Nu ska jag bege mig in till stan och träffa Jennie. Vi ska ha låång spa-dag innan vi drar ut ikväll.
Kommer bli awesome, epic, wonderful - you name it!
 
Sedan ska jag tillbaka till mina gamers och störa dem i min fylla ;)