End of Watch

 
I lördags såg Sam och jag 'End of Watch'. En film från i år som jag inte hört talas om, men jag blev snabbt övertalad att se den då jag fick veta att Jake Gyllenhaal spelade i den. Han är en av mina favoritskådespelare, grymt duktig och trovärdig i alla sina roller.
Filmen var jättebra, den kändes äkta på något sätt och inte alls spelad. Nästan så man glömde bort att det var en film. Dels för sättet den filmats på (den hade filmats så att det skulle verka som att den filmades av karaktärerna själva med videokamera) och dels för skådespelarnas insatts.
Den var bra men jag grät givetvis sönder mitt liv i slutet. 
 
Jag rekommenderar den starkt. Och är du känslig som jag, se den INTE ensam.

not my boyfriend

 
Det roligaste med den här bilden är att den faktiskt inte stämmer in på mitt förhållande. Sam är likadan som mig om inte värre när det kommer till shopping. Han kan spendera timmar på att hitta den rätta jackan, tröjan, jeansen etc. Olika modeller och storlekar ska provas och granskas och tänkas över. Det är en av de många saker jag gillar med Sam, han är inte the typical killen som sätter sig och suckar på en bänk om jag ska prova skor. Han kommer med åsikter och uppmuntrande ord och han låter mig titta på vad jag vill utan att hänga läpp eller se uttråkad ut. Snarare tvärtom, han är en engagerad shoppingpartner.
 
Okej, det var inte meningen att skriva en bok om hur bra Sam är på att vara shoppingsällskap. Men jag var tvungen att ta upp ämnet då jag såg bilden på facebook. Jag var tvungen att skryta om vilket kap till pojkvän jag har. Han har allt den där killen, allt och lite till.
 
(dock stämmer bilden in på min far allt för väl, känner nog inte till en man som är mindre intresserad av shopping haha)

and yada yada

Bäst helg. Fredagsfrulle med Kath, helgsmys med Sam och söndagsfika med Elin och Dan. Allt ba flöt på i ett jävla gott tempo osv. Alltså helt lugnt och zombiefierat. Fast inte en död zombie utan mer en lycklig sådan... eh alltså ja, har inte lika bra flow i skrivandet, men det gör inget. 
 
Nu taggar jag ännu en vecka med negativa kärringar och dammiga kontor och hoppas att nästa helg kommer igen in the blink of an eye. Och så är jag lite smånervig för att vi snart åker till Argentina!!! Eller ah, snart och snart, det är tre veckor snart. Men vi alla vet att tiden kan gå snabbt som fan när man minst anar det och sedan i snigelfart när man tittar på klockan.
 
Gud, måste ha käkat svammelsoppa. Tror det fanns i morsans bröstmjölk cause baby I was born this way.
Haha nej nu drar jag och ringer min pojkvän. Svamlar skit med honom i stället för en blogg med gles och oförstående publik?
 
Trevlig söndag på er.