lovely birthday

xfpaket från Emilia och vackra rosor från Jennie som matchade fint
 
Igår hade jag den finaste födelsedagen man kan önska sig. Tanken var att ha en liten tillställning för min familj, Sam och farmor och farfar, men så kom även Jennie och Katherine över som kronan på verket. Jennie överraskade mig genom att komma över med en bukett vackra rosor och choklad redan vid ett och senare kom resten av gästerna. Vi bjöd på våfflor med salta och söta tillbehör och till efterrätt hade jag dagen innan bakat en daimkladdkaka med digestivebotten(!). Vi satt länge kring middagsbordet och pratade och skrattade, har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på riktigt länge- fick ont i kinderna av allt skratt! Roligast hade vi åt en bild på Emilia och mig när vi var små och stod mot en vägg klädda i Amish-liknande kläder. Jag var allmänt ful och Emilia såg ut som en tjock liten maffioso, alltså haha vi alla gapskrattade då vi tittade på bilden. Alla utom farfar då vill säga, han tittade på bilden och sa: "men det ska ju vara så, det är inget att skratta åt. Det är en jättevacker bild!". Alltså så himla söt.

humle och dumle

Haha den här bilden är så Jennie och jag, ända sedan dag ett. Folk måste tro att vi matchar med flit ibland... 
 
 
 
 

hair chalk

 
Häromdagen köpte jag en lila hårkrita på glitter, jag blev så nöjd att jag även investerade i en grön som visade sig bli min nya favorit. Man bara drar kritan eller "hårskuggan" genom håret och så blir det färg där man dragit. Det funkar oavsett hårfärg.
Nu är jag besatt och vill ha alla färger. Grönt gillar jag lite extra mycket för jag får för mig att den framhäver det gröna i mina ögon (önsketänkande). 
Hur som helst en cool grej om man inte vill comitta till en hårfärg eller helt enkelt som jag inte vill slita på håret med blekning och färg.
 
Min hårkrita/skugga köpte jag på glitter för 59 kronor!