paper towns

 
Igår åkte jag till farmor och farfar och åt middag där tillsammans med dem och pappa som nyss kommit hem från sin Grekland-semester. Jag kom på att jag ville gå på bio, för vad gör man annars av en sommar som regnar bort? Jag har sedan ett tag tillbaka velat se Paper Towns, så jag lyckades övertala pappa om att gå på den med mig. Farmor och farfar lyckades jag inte övertala. Farmor tyckte att det var en barnfilm och farfar har ju tyvärr så dåligt minne så han frågade ca 13 gånger "vad är det för film ni tänkte se?".
 
Så vi åkte in till Bergakungen vid sex, mötte upp Kerstin och såg Paper Towns. Vi alla blev positivt överraskade. Eller ja, jag visste ju att jag skulle tycka om filmen, John Green skrev boken (samma författare som till 'The Fault in Our Stars') och redan där kan man väl säga att man har ett vinnande koncept. Dessutom gillar jag Cara Delavigne. Hon är ju som bekant en världskänd modell, men hon känns inte som vilken modell som helst utan står ut med sin personlighet och lite mer avsappnade stil. 
 
Hur som helst en fin feel good-film, den får inte fem av fem, men den är helt klart sevärd. Speciellt en sommar som denna, då man bara behöver försvinna bort till en annan värld för en stund...

american art tattoo

 
Inte världens bästa bilder, men här ser ni resultatet från gårdagens sittning hos Rita Simonn på American Art Tattoo. Jag satt i drygt fira timmar och under de timmarna hann vi snacka om verkligen allt mellan himmel och jord. En riktigt skön tjej som jag rekommenderar alla som funderar på att tatuera sig att gå till.
Nu måste jag vänta i ungefär två veckor innan tatueringen kan färgläggas och göras färdig. jag längtar så tills det färdiga resultatet finns på min arm. Jag är redan nu helt besatt i min nya tatuering, men jag vet att den kommer bli ännu snyggare i färg.
 
Nu funderar jag redan på nästa tatuering, ain't nobody stoppin me... (förutom cash då, heh).

TATTOO TIME!!

I onsdags träffade jag ju min kära Jennie igen efter en alldeles för lång tid, det var så himla skönt att träffa henne igen och bara prata om verkligen allt. Det kändes så skönt att vi träffades även igår, vi hann liksom inte riktigt umgås klart på en dag tror jag.
Helt klart två bra dagar på raken.
 
Och idag blir det också en bra dag. För idag ska jag TATUERA MIG!!! Jag är så exalterad att det nästan är löjligt. Längtar efter att höra tatueringsmaskinen och känna nålen mot huden igen. Haha, låter som en grov missbrukare.
Motivet får ni se när det är klart för dagens sittning. Tatueringen kommer placeras under min mikrofontatuering som även är min första tatuering jag gjorde för tre och ett halvt år sedan(!). Sleeven börjar saakta men säkert ta sig. En vacker dag kommer armarna vara täckta i bläck (sorry mum, dad, grandparents etc.).
 
Bild på första tatueringen när den var alldeles färsk, foto taget av Sabrina.
 
Så ja, idag blir en riktigt bra dag. Dessutom fyllde min kusin Thaimi år igår och ikväll har hon släktkalas följt med utgång och dans. 
Vilken fredag va? Helt fantastisk om du frågar mig.