stolt

 
 
Är så stolt över BÅDA mina syskon. De är så oerhört begåvade på olika sätt och jag fattar inte riktigt hur jag platsar in i syskonskaran. Känner mig som svartaste fåret.
 
Men nog om min fårighet. Mer om framför allt just nu Elias och hans senaste video som är inspelad i Annedalskyrkan.

bloggkoncept?

Vill starta ett nytt bloggkoncept. Eller helt enkelt: vill fortsätta blogga på min blogg fast mer inriktad i ett mer specifikt ämne. Inte så himla mycket känslor för märker att det kanske blir lite för tungt och mer dagboksaktigt. Och det kanske inte är så kul att ha en trött dagbok på internet. Vem vill läsa någons deppiga dagbok? Som bara innehåller känslor och inget skvaller. 
Så då kommer frågan: vilket ämne vill jag skriva om? Mode känner jag mig för fattig och omotiverad för. Fatta ångesten när man ska hålla på att ta outfit bilder dag in och dag ut, och ännu mer ångest som följer då outfitsen ser nästintill likadanda ut varje dag... Nä, det går inte.
Gud förbjude att jag skulle ha en träningsblogg. Dels för att jag spyr på att det redan börjar blomma upp en massa mer eller mindre kunniga människor som talar om för dig hur de själva tränar men också hur du bör träna. Och äta. "Kör en jävla massa cardio och ät kvarg så blir du snygg ska du se!!". Nej, den människan vill jag inte bli.
Största dilemmat där kan ju faktiskt vara att jag ALDRIG tränar, kan ju vara det också.
Hm. Vad finns det mer för bloggar? Foto? Det hade ju varit ett hån mot alla fotografer. Där kommer Cristina med sin iphone och ska leka fotograf. Med spännande motiv som eh, sig själv och diffusa figurer i motljus som hon kallas konst.
Det går inte heller. 
 
Jag skiter helt enkelt i att ha ett ämne och fortsätter mitt lilla race. Ska dock försöka motverka deppigheten i bloggen för att det är 1. jävligt tråkig 2. deppigt (duh) och 3. lite väl utlämnande.
 
Från och med nu ska jag bli lite mer anonym. Kanske orkar jag slänga upp några videos i framtiden. Hade ju en grej på gång där ett tag...
Vi får se.
Nu vet ni alla fall att jag aldrig kommer blogga om bästa sättet att få en snygg rumpa eller finaste höstkapporna. Fast jo, sistnämnda kan faktiskt hända. Men då bör jag bli sponsrad först...