nelly sale, and insecurity

 
Klickade alldeles nyss hem två bikinis för sammanlagt 271 kronor på NELLYS rea. Inte illa tycker jag. Har redan några stycken på lager, men ska ju vara i Alicante i två veckor så då kan jag lika gärna bunkra upp och passa på. Har jättedåligt själförtroende när det kommer till att bära bikini, och här i Sverige ska det mycket till att jag visar mig i bikini på en strand- men i Alicante förra året släppte jag min kroppsnoja för några dagar och bara var. Det var något av det bästa jag varit med om och jag är glad att jag hade Sam med mig som peppade mig till att våga och som avdramatiserade det hela för mig. Det är ju faktiskt ingen som kommer stå och stirra på min mage och förskräckas, och om det nu är det- varför ska jag bry mig? Det finns tusentals olika kroppsformar och typer och alla har lika stor rätt till att chilla på en strand, i en bikini. 
 
Så ja, om två veckor ska jag bland annat glassa runt på en stekhet playa i dessa två godbitar och jag ska njuta och inte tänka på varenda del av min kropp som syns. Jag ska tänka på sol, bad, sällskap och fokusera på att njuta. För det förtjänar jag, lika mycket som vilken människa som helst.

Midsommar, innan det spårade


Midsommarafton började som ett dåligt skämt, alternativt en kass svensk komedi som tar sig direkt till videobutikerna förbi biodukarna. Sam och jag var på dåligt humör- han fick för sig att sluta snusa och jag var allmänt hormonell och lipig. Jag låg i sängen till typ tre då jag tillslut bestämde mig för att det var dags att ta en dusch kanske. Vi bestämde oss även lite senare för att gå ut och äta pizza... Men tror ni nån jävla pizzeria hade öppet? Nä. Slutade med att vi köpte hem baguette och lite räkröror från Ica och åt under halvt jobbig stämning.
Kvällen fick dock en helomvändning då vi åkte till Jennie för att fira med henne, Viktor, Jonte och Basse. Vi spelade beer pong, skrattade och hade det allmänt bra. Meen så spårade det hela då jag inte tål alkohol och plötsligt var en lelös klump som ramlade omkring. Sam tog med mig hem och påvägen spydde jag ner i sort sett en hel spårvagn. Haha fyfan vad pinsamt! Tur att jag väldigt sällan dricker, hoppas det blir ännu mer sällan efter denna läxan. 
Men som sagt - mysig kväll trots seg start på dagen. Kunde varit nyktrare, men man kan ju inte få allt här i livet!

Bout dat life

Imorse gick jag upp strax innan fem, hoppade rakt in i duschen och färdigfixad innan halv sex - det var då jag insåg att jag inte behövde ta bussen förrän halv sju. Alltså att jag som hatt mornarna inte har koll på en sådan sal är ju lite sjuk, men anstar att semestern är så nära att jag gladeligen går upp innan tuppen.
Om exakt två veckor idag åker Sam, jag, Robin och Anna till Alicante. Jag längtar så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Sol, bad, drinkar och yolo. Så nice. Nu ska jag tillbaka från min rast, inte dumt att jobba med mysiga ungar trots allt.