family

 
Igår åkte Sam och jag till Saltholmen för att hämta nycklarna till huset i Spanien i Sams mosters café. Vi passade på att ta en fika där innan vi åkte tillbaka till stan. Himla mysigt café, synd att spårvagnen alltid är fullproppad påväg dit - vi fick stå och trängas hela vägen i en bastuliknande värme. 
Efter besöket på cafét åkte jag till Sonja för att fira hennes sjuttonårsdag. På bilden ovan ser ni släkten som kunde vara med och fira- minus Brita som tog bilden. Vi hade trots det lilla sällskapet (min släkt är ganska stor så ja det ni ser på bilden är en liten samling) jättekul och jag var till och med spelade fotboll , något jag aldrig brukar göra. Men när jag väl stod där och sparkade kände jag att jag missat något. Synd att ens osäkerhet ska hålla en borta från så mycket. 
 
Idag blir det "avskedsmiddag" hos mamma med Emilia, Elias och Sam och mig. Dramatisk familj är vi som måste ha sådant inför två-veckors semester. Inga konstigheter.family

I've been drinkin watermelonDagens outfit minus jeansväst samt melon och jordgubbar som jag njöt av häromdagen. Äter i snitt två vattenmeloner i veckan haha, är helt besatt. Och idag bjöd ett av barnen på just vattenmelon då han fyllt år. Jag tror jag blev lyckligast av alla.

VACAY

 
Godmorgon! Thank god it's friday, right!? Jag är så taggad att jag till och med målat tånaglarna, haha. Bilden ovan tog jag dessutom nyss, 06.00 på morgonen. Så ja, jag har varit produktiv i ottan. Idag väntas sista arbetsdagen innan semestern och det känns så obeskrivligt skönt! På tisdag åker Sam och jag till Alicante och i Sverige tänker jag lämna allt negativt; tankar, människor och ångest. 
 
Idag kommer dessutom mamma och hämtar mig på jobbet för att sedan gå och titta på Elias då han spelar i stan. Han har ett så kallat kultursommarjobb där han får betalt för att stå och lira med folk på stadens gator och till och med på paddan-båten. Det tycker jag att ni som kan ska kolla in!
 
Ha en bra dag allihop, ta hand om er!