cheers to the weekend

model, pink, and love-bild
 
Idag ska vi på överraskningsfest i Borås.Jag är så pepp, har inte varit på några festligheter på flera månader(!!). På nyår var jag ju dålig så spenderade dagen och natten med mamma i soffan framför bl.a. bingolotto. Så ja, det ska bli skönt att få ha lite kul och socialisera lite så att säga (haha Cristina 65).
Igår var vi restaurang med jobbet efter våran stängningsdag med massa möten och planeringar, en etiopisk restaurang som var hur mysig som helst. Och maten var jättegod! Har ju aldrig testat etiopiskt så jag och många fler med mig blev positivt överraskade. Det behövdes verkligen en avslappnad och mysig kväll med kollegorna när man mest är van vid att stressa på jobbet med varandra. Man kan prata på ett annat sätt och uppskatta varandra och se varandras bästa sidor i stället för att gå och irritera sig över minsta lilla.
 
Nu hoppar vi snart på bussen till Borås. Ha en fin lördag!

all my friends are wasted

Min favoritlåt för tillfället är 'All my friends', har fastnat totalt för låten sedan jag hörde den för första gången för ett par dagar sedan. Ironiskt nog handlar den om att festa och dricka för mycket, vilket i stort sett är motsatsen till hur mitt liv ser ut; jag festar aldrig och dricker gör jag lika sällan. Men hur som helst, en skön låt som lätt sätter sig på huvudet. Dessutom är Tinashe min nya girlcrush.
 
 

reafyndat på nelly

 
 
 
Märks det att jag längtar efter sommaren? Har i stort sett bara fyndat sommarplagg. Har i alla fall bara tänkt på sommaren och först och främst Spanien när jag klickat hem dessa plagg. Det är lite komiskt då jag kommer vara i Spanien två veckor i sommar. Två veckor av 54 andra veckor fyllda av regn, snö, slask, blåst och allmänt blä. 
Men men, a dreamer's gotta dream!
 
Hur som helst är jag grymt nöjd med mina fynd, klicka på bilderna så kommer ni till varorna. Hela kalaset gick på 363 kronor! Sjukt billigt för allt jag fick med. Nu hoppas jag bara på att jag blir lika nöjd när sakerna trillar in på posten, för det vet man ju aldrig...