HASTA LA VISTA!

 
Om bara några ynka timmar lyfter vårat plan till Alicante. För tredje året i rad ska vi bo i Sams mormors hus i Mil Palmeras. Det har kommit att bli ett av mina absoluta favoritställen på hela jorden. Stranden, den lilla bargatan och människorna är hemma för mig och det är lika svårt varje gång att åka därifrån. Hade jag kunnat hade ja stannat i några månader, eller för alltid. Jag vet inte riktigt. Vet bara att det kommer bli skönt med en flykt i vardagen. En flykt till RIKTIG värme och pliktlöshet. Bara vara. Njuta. Andas....
 
Jag får se om jag uppdaterar bloggen under resan, annars ses vi om ca en vecka. Ha det så fint!
 

Promoe la den!

"Du kan kalla mig för Sverigefiende 
du kan kalla mig för landsförrädare
Känner ingen skam om du skriker det
Jag ska med stolthet bära det

Bränner alla flaggor
River alla murar
Bjuder upp till dans när de sitter där och surar
Känner inga gränser 
Känner bara mänskor
Med samma rätt att leva som jag och du"

Sitter på bussen på väg till jobbet och bloggar på mobilen, så kan Inte fixa ett snyggt inlägg med videolänk osv, men alltså WORD på Promoes låt Sverigefiende! Håller med i varenda fras och ord. Jag bränner också gärna alla jävla flaggor och suddar ut alla gränser som gör skillnad på människors värde. Är så ofantligt trött på rasism och nationalism, speciellt den där dolda och accepterade som bara växer som en amöba i samhället. 

Nej, mer sånahär åsikter och låtar. Det ger mig hopp i en kall värld. 

sluta fundera, börja spontanisera

 
Tja! Nu var det ett tag sedan man lämnade ett par ord eller fler här. Några kanske har saknat mig? Vem vet, kanske har jag några hemliga stalkers runt hörnen som väntar ivrigt på att jag ska visa nått slags livstecken på bloggen... Nej, men hur som helst så har jag saknat att blogga. Mest för min egen skull, för att kunna lätta lite på hjärtat då och då. Och för att dela med mig av helt obetydliga saker som ingen annan än jag själv bryr mig om.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, bland annat Spontanitet av Kaliffa, en sådan go sommarlåt som får en att vilja strunta i allt och bara dansa tills klockan är ca 05.00 och alla andra har gått hem från festen. 
Snart ska jag iväg till näst sista jobbdagen innan semestern. På lördag åker Sam, Ted och jag till Alicante, för tredje året i rad. Jag har längtat i flera månader och nu händer det äntligen. Nu kan man kanske få lite färg på benen och njuta av iskalla drinkar i en värme som inte vågat visa sig i Sverige på evigheter. En värme som för spanjorerna är lika självklar som regn och blåst för oss svenskar.
 
Ja, jag längtar bort. Om så för bara en vecka. Få fly en stund från sig själv och bara njuta...
 
P.s.: på bilden ser ny min nya hårfärg, ljusare såhär inför sommaren. I love it. I höst har jag andra planer för håret, men det tar vi då!