LA BONITA

 
Elias var här en sväng och langade en fet låt. Den blev en favorit bara några sekunder in i låten. 
Äka tagga fredag-låt.

kan det bli kallare tro, jag frågar mig själv varför stanna i nord?

 
Medina - Där Palmerna Bor (tack Jennie!)
-
 
Jag håller mitt huvud som om det skulle falla av, och sanningen är att det inte är långt ifrån att hända. Min trötta blick möter min egen, utan att riktigt finnas där.
I tankarna är jag över allt förutom här. I tankarna finns ständigt flykten men aldrig nuet. Alla hinder som förstoras framför mina egna manipulerande ögon.
Ilskan som tryckts undan för en flod av tårar; tröttheten som resultat av allt jag inte säger och gör.
Jag vet att du tror att jag misslyckats, att jag är sämre än dig. Men en sådan jämförelse är inte möjlig. Jag önskar inte någon olycka, jag vill bara kunna andas utan att kvävas. Jag vill kunna gå framåt utan att febrilt blicka tillbaka, i rädsla.
Jag vill inte vinna mot någon, men inte heller förlora mot mig själv.
Jag vill bara gå vid din sida, utan att tappa bort mig.
 

your bullshit ain't making you look better

En sak som stör mig grovt mycket: folk som ska trycka ner andra för att framhäva sig själva.
Hur tänker de där? Förstår de inte att deras egen osäkerhet lyser igenom? En självsäker person behöver inte tracka ner på någon annan för att känna sig bra. Är man trygg i sig själv har man inget problem med att även uppskatta andra; deras värde påverkar inte ens eget.
 
Så försök inte trycka ner mig, för jag tycker bara synd om dig. Jag vet vem jag är så du behöver inte tala om det för mig, speciellt inte med påhittade negativa ord.
 
Jag säger det inte ofta, men jag är faktiskt bra. Och det bästa av allt är alla fina människor som finns omkring mig. Idag fikade jag t.ex med Elin. Efter en dejt med henne försvann min huvudvärk och jag kände mig gladare och piggare. Där har ni en fin egenskap. Att dela positiv energi i stället för att sprida negativ sådan.
 
Kan vi inte försöka vara snällare mot varandra? Är det så svårt? 
 
Tumblr_m8ubhst7ev1rx9liso1_500_large