Let me just see the light

Mitt huvud är slutkört efter all ny kunskap och nya rutiner. Men det känns bra, om än mycket skrämmande. Ska jag sitta och ta emot samtal från kunder som vill ha hjälp? Ska jag kunna allt det där? Det kommer, men ibland är det svårt att tro.
Det är svårt att tro på sig själv. Jag litar sällan på min förmåga. Jag litar inte på mycket och det gör mig så ledsen, för har man tillit så har man i alla fall någon trygghet. En oro mindre.
Men mina orosmoln bildar en stormig himmel och darriga händer.
Och det här handlar om så mycket mer än nytt jobb. Det vet alla.
Men jag gör som vanligt: agerar clown, får folk att skratta bort min egen osäkerhet.
Är jag ett skämt då? Eller bara ironiskt nog min egen räddare i nöden?

Season finale

OMG! Sista arbetsdagen avklarad och jag är fri som en fågel! Eller ja, börjar ju mitt andra jobb på måndag men mentalt sätt känner jag mig trots allt friare än aldrig förr. Det har varit så mycket negativ energi på jobbet det senaste och det har tagit på mina få krafter.
Oh, jag hoppas så mycket på framtiden att jag nästan blir rädd. Får man vara såhär positiv utan att det går åt skogen? Jag vågar lita på det för en gångs skull.
Det var trots allt dock en fin avslutning på jobbet. Det bjöds på tårta och mina kollegor hade köpt rött vin och en paradisask till mig. Choklad och vin, perfekt att fira med!

Nu sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig hem till Sam. Det är det bästa med hela dagen. Längtar alltid efter hans famn, finns inget som får mig på bättre humör <3

All or nothing

Har precis varit på min andra frukostdejt - idag med Jennie och igår med Kath. Men inte nog med det, imorgon kör jag på en frukost med Elin! Känns jättemysigt, om än lite typiskt: antingen är man helt ensam en vecka eller så är man fullspäckad. All or nothing.

Mest vill jag att det ska vara fredag kväll. För då är jag klar med mitt städjobb för gott. På måndag börjar jag nämligen på sykes, där jag sitter i kundtjänst. Allt tack vare bästa Sabrina! Hoppas på bättre arbetsmiljö, kollegor och mer fritidsaktiviteter. Har satt upp lite mål för mig själv och jag hoppas att detta ombyte ska göra mig gott. Jag har liksom inte utvecklats på något sätt på mitt nuvarande jobb och jag får inga nya utmaningar. Tryggt men inte alls givande.

Hösten betyder ny tid ny strid. Nu kör vi.