trött som döden

 
Det är söndag, och på söndagar är jag ju vanligtvis trött och orkeslös. Den här söndagen tycker jag dock känns extra trött, som att varenda rörelse är en ansträngning. Att bara vrida på huvudet eller ens andas känns sådär oerhört jobbigt och jag vill egentligen bara sova tills det är jul ungefär. Men det kan jag inte.
 
Igår var Sam och jag bjudna hem till Jennie och Viktor för att fira Viktor i efterskott på sin tjugofemårsdag, Det var en lyckad kväll och jag var glad att Sam trivdes så bra trots att det ett gäng killar som alla kände varandra. Jag var dock lite off igår och trots att jag hade trevligt så kände jag att jag aldrig riktigt kom in i det hela. Som att det var någon slags dimmig ridå runt om mig som jag själv inte kunde tränga igenom... svårt att förklara sådantdär, men ibland är man bara inte helt hundra.
 
Idag har syskontrion varit här hos mamma och mig och vi har ätit middag och massa godis. Världens bästa familj har man ju trots allt. 

hemklickat från nelly

Kunde inte hålla fingrarna borta från att klicka hem dessa tre plagg häromdagen. Klänningar var på rea och kostade  tillsammans 274 kronor (!). Peplumtoppen kostade 249 kronor. Håller nu tummarna på att de sitter som ett smäck och att de kan komma till nytta under jul och nyår.

nothing new under the sun

miss J | via Tumblr
 
Bloggen som gud och resten av världen glömde. Inklusive dess ägare. Men vad gör det om hundra år? Tänk om man hade den inställningen till allt? Fan vad skönt det hade varit! Ska jag gå till jobbet idag? Äh, vad gör det om hundra år, tänker man då och somnar om. Samma med räkningar, övriga plikter och typ vikt. Vad gör det om hundra år mumlar jag genom tårtsmulorna samtidigt som jag häller i mig marzansås ur ett stort glas. 
Ja, om det bara vore så väl, att man kunde strunta i allt. Men nej, i stället lider jag av motsatt syndrom- care face till exakt allt och därav ångest osv. Inte bra. Det där med att tänka för mycket är en av de sämsta grejerna med människan.
 
För övrigt har jag inte mycket att säga. Jag ser fram emot jul och nyår p.g.a. gemenskap och mat och så har suktar jag fortfarande efter lårhöga stövlar. Inte mycket nytt under solen alls.