sleep is a tricky thing

Så typiskt, vare gång jag börjar tidigt nästa dag så har jag svårt att somna. De dagar jag däremot har senare dagar somnar jag som en stock. Blir så less. Imorgon börjar jag liksom 07.15, måste gå upp runt fem och klockan är redan tjugo över elva. Klockan tickar mindre sömn och det är kanske den stressen som gör att jag inte kan sova.
Men det gör inte så mycket, är inte så noga med sömn- visst älskar jag att sova, men det är inte livsviktigt att få åtta timmars sömn. Vissa nätter räcker det med fyra, och de nätterna kompenseras garanterat med nätter då jag sover drygt tio timmar. 
 
 
En annan anledning till att man inte kan somna är de där tankarna som tycks trycka på lite hårdare än vanligt på småtimmarna. Livsfrågor man inte har tid med men som ändå ska tränga sig på kräva uppmärksamhet. Nej, jag orkar inte ta tag i mitt liv vid läggdags kära hjärna. Gå och lägg dig.

inkedmag.com

 
Ugh, kan inte få nog av vackra tatuerade kvinnor, hur det än må låta. Längtar tills min nästa tatuering, när det än blir. Hade inte haft något emot att vara en tatuerad alternativ modell. Men tyvärr har jag inga förutsättningar för det...
I stället tittar jag på bilder och blir inspirerad, avundsjuk och kär om vartannat.

if there is disease in you I want to have that disease too, cause I want everything that is inside you

Igår sov jag bort ca hela dagen, hade feberliknande känsla i huvudet och var allmänt svag. Idag känns det bättre, men fortfarande lite luddigt- som om världen inte är på riktigt. En återkommande känsla jag har. Men den kan vara ganska skön iblan, man liksom tar bort allvaret; skjuter bort ansvaret till något annat. Vad vet jag inte, men det hinner jag inte spekulera så mycket om.
 
I lördags var det Så mycket bättre. Jag såg bara slutet och tänkte att hade jag varit med, då hade jag framfört mina favoritlåtar av The Ark, nämligen 'Disease'. Så fin och en sådan betydelsefull låt för mig genom åren.