I need more ink!!

Har på senaste tiden fått så sjukt många nya idéer till tatueringar jag vill göra. Jag har alltid velat tatuera mig mer men begränsats av brist på idéer samt givetvis pengar.
Nu är bara pengarna problemet, önskar jag kunde öppna nån slags fond för mina tatueringar - men känner ju att det kanske finns viktigare saker att skramla ihop pengar till i den här världen. Tyvärr.

Vilja idéer har jag då? Sådant delar jag inte med mig av innan det ska göras eller gjorts, sorry!

miss this hair

 
 
Saknar håret jag hade förra året! I alla fall på bild. I verkligheten var det en sliten risbuske med nyanser jag aldrig kunde identifiera. Det såg nog mest bra ut på bild, om ens det, men just nu vill jag ha tillbaka det.
 
Jag tröttnar så snabbt på ytliga ting som hår och kläder. Annat är det raka motsatsen med: jag håller kvar och är livrädd för förändring. 
 
Konstigt. Kanske gör man så många förändringar med sitt yttre för att man räds de verkliga förändringarna omrking?

Just like the weather

Precis som den svenska oberäkneliga sommaren ändras min sinnesstämning från storm till solsken till duggregn. Och snabbt går det. Idag är jag självaste solen på himlen, sanningen är att det var längesedan jag kände mig såhär fläckfritt glad. Glad utan utan små inneliggande tvivel och orosmoln.

Känner för en gångs skull att jag har rätt människor omkring mig, och det gör mig så lycklig att jag faktiskt kan uppskatta det emellanåt.

Nu nått helt annat, nu blir det majskolvar hemma efter jobbet som morsan fixat fram på beställning från mig!
Life is good at times.