out of the dubt that fills my mind, I somehow find you and I collide

Har sedan en relativt lång period tillbaka fastnat för den här låten. Den är vacker på det där sättet som gör lite ont i hela kroppen, med fokus på mage och hjärta. Men det är en smärta som lägger sig över den som redan gnager där och lindar om den i en "bättre" smärta. Allt det här är väldigt förvirrande men samtidigt mycket enkelt.
Jag borde inte relatera till den här låten så mycket som jag gör. Men å andra sidan är det mycket annat jag inte borde göra. Kanske ligger allt hos mig? Jag kanske har hela makten? Om jag vänder på det.
Notice.

rum pa pa pum

Veckans obsession, utan tvekan.
Idag när Yessenia, Jennie och jag skrubbade skor var den vårt bästa sällskap- utöver vårat egna utomordentliga.
Yesse hade nämligen ynka sju låtar på mobilen, och av alla dem var det den här som verkligen satte sig på huvudet. Och jag klagar inte. Den får gärna etsa sig fast ett bra tag till.
Dessutom är Rihanna så snygg att jag vill kopiera henne och byta själ till kopian så jag kan få se ut som henne... hm. det var ett komplicerat sätt att säga att jag vill se ut som henne.
Ni fattar liksom. Jag ska inte dumförklara mina bloggläsare.
(Dumförklarar nog mer mig själv, men det är ok).

weekend is over, thank god I'm sober

Vilken konstig helg. Har varit mer glad än ledsen. Har varit ute. Har varit lite, men bara lite, för full. Har haft en ogrundad ångest (som vanligt). Har varit ensam hemma med Jonas. Har blivit ännu kärare.
Har blivit en klyscha ut i fingerspetsarna.
Har sjungit och spelat gitarr med Elias. Har skrattat. Har inte gråtit... fast där ljög jag. Jag gråter ju alltid.
Har kanske insett?
Det får vi se.
Idag väntar ännu en arbetsdag. Jag ser pyttelite fram emot den. Därefter ska jag ta en glass på stan med Jennie kanske.
...Det konstiga är att det ligger en slags klump i min mage as I write this. Jag förstår inte vart den kommer ifrån? Vem är det som grundar alla dessa orosmoln i min kropp? Är det jag som är upphovsman till dem alla eller har någon annan diskret planterat dem där? Hur får man bort dem?
Det löser sig.
Kanske skurar jag undan dem idag.
Kanske det.