hair dissappointments

För övrigt: köpte en toning hos min frisörska då jag nämnde att jag ville ha lila hår- slängde i den i fredags full av förväntan bara för att upptäcka att håret blev... mörkrött/brunt!? Är så besviken. Tur att det är en toning så att den gradvis försvinner för jag vill inte ha såhär mörkt hår. Vill ju ha lila och vill att det ska synas. Jag är inte den som är den.
Har ju för tusan tjatat om lila hår i år och dar nu känns det som. Ska kämpa tills jag hittar den perfekta nyansen!
 
Purple hair . ♥
 

snap back to reality

Idag var det födelsedagskalas för min fina kusin Luna som fyllde 12 häromdagen. Hon och jag har haft ett speciellt band ändå sedan hon föddes, nästan som en liten tvillingsjäl. Det var ett jättemysigt släktkalas, som vanligt, och ett perfekt avslut på en helg. Söndagar kan annars tendera att vara trista och händelselösa.
 
Den här helgen har för övrigt bjudit på mycket bra. I fredags såg Sam och jag The Fault in Our Stars. Ingen av oss hade läst boken men vi båda visste att det var en känslosam film och förväntat var att jag skulle gråta- men när vi väl sett klart filmen så låg vi båda där och grät som barn och höll om varandra. En väldigt fin film, men jag känner nog att jag kanske är aningen för känslig för att se liknande filmer i framtiden.
I lördags var vi iväg och såg Elias spela med sina gamla klasskamrater från the music college i Gamlestaden, riktigt bra röj, synd att inte vädret kunde samarbetat bättre bara - det var lite väl blåsigt och kallt för en augustidag.
På kvällen blev det hemmafest hos Sams f.d. arbetskollega Sol. Det var roligare än väntat men jag blev återigen påmind om att alkohol inte är något för mig. Trots att jag bara drack sötsliskig bål och väldigt lite av den, så mådde jag dåligt framåt natten. Jag ska helt enkelt inte dricka alkohol, hoppas jag kan inse det nu en gång för alla.
 
Så nu är helgen slut och verkligheten kallar åter. Ny månad, ny strid. Jag hoppas att jag får mycket mer jobb än i augusti för annars går jag bokstavligt talat under rent ekonomiskt.
Hoppas på bättre tider, måste ha bättre tider...
 
bild på mig och Luna från Susannas instagram (jag ser förjävlig ut men skitsamma)