Och jag har aldrig fångat en enda dröm

Det blev rött tillslut. Den lila hårfärgen tog inte alls, men jag ser det som ödet. Hår-ödet. Vilket i mitt fall alltid lutat åt rött i slutändan.

Jag är nöjd och ikväll ska jag på bio med mina syskon. Den självklara filmen: Känn ingen sorg för mig Göteborg a.k.a Håkan-filmen, i folkmun.
Jag vet att jag kommer gråta floder, så undrar just nu varför jag ens tagit mig an mödan att sminka mig. Kommer se ut som en skräckfilm när jag stiger ut ur biosalongen.

Ser fram emot att få se filmen och speciellt att få göra det med mina syskon. Tänk, det hade jag inte trott där i högstadiet, när jag låg i min säng i mitt rum och grät till Håkan Hellströms första album...

hold on for it's gonna be a wild ride

Tjena, bergochdalbanan här! Borde byta namn, eller åtminstone ha det som mellannamn. Så att folk kan få en förvarning om vad som väntar.
Idag är banan på topp. För tillfället i alla fall. Har spenderat hela dagen på stan, först med min bror och sedan med min flickvän. Eller ah, hon har ju pojkvän och likaså jag- men förutom de små detaljerna så är vi meant to be så att säga. Vi åt i alla fall tapas och drack vin, sedan strosade vi runt och försökte hets-shoppa innan stan stängde men misslyckades med det.
Jag fick i alla fall med mig en lila hårfärg från shock, directions i nyansen lavender. Tänkte slänga i den imorgon och se vad det blir för resultat på mitt hår. Har verkligen ingen respekt för mitt hår. Kan inte låta bli att hålla på. Men sådant får man acceptera. Man lever bara en gång osv osv.
 
Imorgon ska jag på bio med Sam. Saknar honom trots att jag träffade honom imorse, såklart. Jag saknar ju honom när han går på toa typ. Helt nere i den där killen...
 
Google http://3.bp.blogspot.com/_BrfuH2nCldU/S6UZ_F9n0XI/AAAAAAAAGJM/UNUEBjULWRI/s400/blythe-beret2.jpg vaizdų paieškos rezultatai
Google http://3.bp.blogspot.com/_BrfuH2nCldU/S6UZ_F9n0XI/AAAAAAAAGJM/UNUEBjULWRI/s400/blythe-beret2.jpg vaizdų paieškos rezultatai