GRATTIS LILLEBROR!

 
 
På självaste nyårsafton fyller även min stora lillebror år! Idag blir han 20. TJUGO!!! Helt sinnes. Känns som det var igår jag höll dig i famnen (och du kissade på mitt nattlinne). 
Jag älskar dig så mycket Elias, och jag hoppas på det bästa för dig de kommande hundra åren typ. Du är en av de mest fantastiska människor jag vet, tack för att du står ut med en sådan drama queen till storasyster.
 
P.s: bilderna togs 2009? Just love 'em.

the magical new year?

Sista dagen på år 2014. Imorgon är det 2015. Tänk att vi är så hung up on siffror och datum? Som om ett nytt år är en magisk övergång till något helt annat. Som om vi automatisk lämnar kvar känslomässiga baggage för att den sista siffran byts ut på årtalet. 
Men, detta kommer inte bli en analys om det, för jag är minst lika skyldig till att få vissa förhoppningar och bli känslomässig inför ett nytt år (något jag skrev om för ett litet tag sedan bara). 
 
2014 var ett helt okej år, det var både bra och dåligt, men varken underbart eller katastrofalt- ganska neutralt helt enkelt. Men något positivt är att det började sämre och slutade bättre, och inte tvärtom.
Min personliga utveckling 2014 har för en gångs skull gått åt rätt håll och jag har aldrig känt mig så känslomässigt stabil som jag gjort de senaste månaderna. Detta är något jag hoppas kunna utveckla ytterligare 2015. Jag tänker dessutom sätta upp mål för det kommande året, stora som små. Kanske delar jag med mig här. Vi får se...
 
Bye 2014!
 
Tumblr ♡

you told me you wanted to eat up my sadness, well jump on, enjoy, you can gorge away

 
Har en liten nostalgitripp såhär på morgonkvisten. Lyssnar på lite alternativ musik från period 06-09 typ. Får lite ont i magen, fast på ett bra sätt. Det är svårt att förklara, men jag tror de flesta vet vad jag pratar om. 
 
Snart ska jag ta bussen in till stan och bruncha med Kath, det ska bli riktigt mysigt. Har saknat meine frau! Och ikväll får jag äntligen träffa Sam. Träffade ju honom senast på hans födelsedag i måndags, det är ju inte sådär jättelängesedan men jag har saknat honom extra mycket i veckan. Fast på ett mysigt sätt.
Ser precis i skrivande stund hur jag upprepar mig från första stycket - "fast på ett bra sätt", sedan: "fast på ett mysigt sätt". Haha, jag är la för go, kan man väl säga.