schlagerfest

Mellofest för hela slanten blev det i lördags hemma hos Sams föräldrar. Sams mamma Monia är ju den största schlagerfantast jag stött på i hela mitt liv. Hon tar alltid ledigt från jobbet när det är finaler och ställer till med fest där hon bjuder på mat och vin. Sedan står hon och dansar framför tvn till alla upptempolåtar. Haha, hon är bäst. Hade det inte varit för henne hade jag nog inte brytt mig så mycket om eurovision och mello.
Men alltså vilken rysare?? Först trodde jag att Italien skulle kamma hem priset, sedan var det Ryssland som rusade iväg i poäng och läget verkade hopplöst. Men så plötsligt gick han om med en massa poäng, och vi skrek som galningar. Jag och Monia stod bredvid tvn och skrek. 
I musiktävlingar och sport är det okej att vara patriot, annars inte. Dessutom hade vi den bästa låten utan tvekan.
 
Så grattis Måns, you ARE the hero!
 
 

you're the one I want to want me

De två bästa pepp-låtarna just nu. Det är omöjligt att inte bli glad av dessa låtar. Jag tänker sommar och fest och sena nätter man bara skrattar sig igenom. Tänker även på roadtrips igenom USA, men det gör jag av någon anledning alltid. Något påverkad av amerikansk film...
 

shu katt

 
Kan konstatera att den här mannen bara blivit bättre med åren, som ett fint vin eller en lagrad ost. Vissa människor behöver liksom lite tid att blomma ut ordentligt... Nej, alltså vad gaggar jag om? Kan jag inte bara lägga ut en bild på en trevlig karl utan att börja skriva en massa nonsens? Nej, tydligen inte. 
 
Idag har varit en bra men väldigt lång dag på jobbet. Vädret har för en gångs skull varit riktigt bra och det har varken regnat eller blåst- man ba va? Är vi ens i Göteborg?? Staden som annars är synonymt med fångad av en stormvind och regnskyar.
Vi kunde vara ute på gården på skolan hela eftermiddagen och det är guld värt då det alltid blir så stökigt och kvavt inomhus, man liksom blir strypt på livsglädje och energi.
 
Imorgon är det fredag och det är veckans bästa dag, men det visste vi alla redan (åtminstone alla vi som inte jobbar helg hehe). Imorgon blire svennebanan-igt fredagsmys och film och hela fadderullan. Gött är det.