shut up and dance, it's friday!

Känner mig alltid så high on life på fredagar, önskar att den känslan kunde följa med mig genom hela veckan. Liksom: live everyday like it's your last, eller nått. Åtminstone som om everyday vore the day before the weekend. Och då trivs jag ändå på mitt jobb, så förstår inte varför det är så himla viktigt att det är fredag? Jag vet inte, kanske för att alla andra också är lite high on life och att stämningen på arbetsplatsen blir bättre på fredagar.
 
Just nu taggar jag igång med lite nya favoritlåtar på högsta volym i köket. Känner mig helt bubblig i hela kroppen. Ska tipsa om speciellt tre låtar, två av dem lite extra peppiga:
  • El Taxi - Osmani Garcia "La Voz", Pitbull
  • Shut Up and Dance - TALKING IS HARD
  • Love Me Like You Do - Ellie Goulding
 
Sätt på de två översta låtarna och dansa i valfritt rum och valfri dans, go crazy! Lyssna sedan på den sista och dansa tryckare med dig själv.
 

Confusion is nothing new

Riktigt jobbigt battle i mitt huvud just nu, kan inte riktigt gå in på det men just nu har det vänt upp och ner på min tillvaro. Imorse fick jag en panikångestattack i fikarummet, från ingenstans. Men egentligen vet jag ju vad det är somframkallat flera liknande och oväntade reaktioner sista tiden. Eller?
Är så förvirrad och skakig, darrar som ett löv och känner mig nervös inför allt. 
Tur jag har barnen. De säger att jag är fin och kramar mig när jag som mest behöver det. Dem är som hundar som känner på sig när man mår dåligt och kommer och visar stöd och uppmuntran. Igår grät jag nästan när en åttaårig pojke sa: - cristina, du är vacker som en ros! 

Åh. Mitt bräckliga hjärta smälter. Och här är en av flera teckningar jag fick igår. Den föreställer mig på min bröllopsdag...