The mockingjay

Då var det torsdag, en dag närmare allas vår frälsare fredag! Igår gjorde jag comeback på jobbet och det kändes hur bra som helst. Älskar mitt jobb på det sätt att ingen dag är den andra lik, och dessutom att en rastlös själ like myself får röra på sig mycket. Inte lika mycket som när jag städade, men lagom mycket för att inte få myror i brallan. 

Igår kväll såg jag sista Hunger Games-filmen med mina syskon och tre av min systers vänner. Det var så mysigt att gå på bio mitt i veckan. Filmen var helt okej, den var bra men lite för mycket på många sätt. För mycket bomber och smällar och för mycket klyschor. 
Hur som helst mysigt att gå på bio. Och så lyxigt att kunna gå hem till Sam som har gångavstånd från Bergakungen. Inre helt fel. 

Nu väntar ännu en dag på jobbet, hoppas på ytterligare en bra dag. 

death and his lover

love, skull, and death-bild
 
Vet inte vem artisten är bakom detta mästerverk, men jag hade kunnat tänka mig att ha bilden som en enorm tavla från golv till tak. Kan även tänka mig att låta motivet pryda min högra arm som ännu inte har några tatueringar.
 
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter två dagar hemma. Två dagar som jag inte riktigt kunnat slappna av helt och hållet. Rastlösheten och ångesten gnager sig in och gör en inkapabel till att bara vara.
Det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet, trots att väderprognosen säger regn och att allt är grått och kallt. Jag behöver rutiner för att hålla känslorna i shack. 
Fast mest behöver jag en resa utomlands, men det är väl för mycket begärt...

sjukling

 
Lyckan när man är sjuk och rastlös och inser att säsong 11  av Keeping up with the Kardashians har startat igång och att det finns två hela avsnitt att avnjuta. Den lyckan alltså.
Och också lyckan som uppstår när man trollar bort två timmar i telefon med sin bäste vän. 
Tiden går ofantligt långsamt när man är hemma och dålig, nästan så man vill släpa sitt miserabla själv till jobbet för att ha något att göra... men nej, jag måste få återhämta mig. Har så svårt att koppla av bara. 
Tur att familjen Kardashians finns i dessa stunder. Och bra vänner såklart.