where is my heart girl, where is my heart? did you throw it in the blender or throw it beneath a car?


Så himla skön låt! Älskar låtar där en glad melodi blir kontrast till en ganska så ledsam text. Det där är verkligen att göra något positivt av något smärtsamt. Visst lyssnar jag oftast på hjärtekrossande musik där varenda instrument är med på den sorgsna känslan, men jag tycker det är skönt att bryta av med något mer lättsamt.
Som med film. Fast där dominerar de lättsamma filmerna i mitt fall. Har en alldeles för stor inlevelseförmåga som gör att jag av sorgliga filmer blir alldles nedstämd i flera timmar efteråt.
Dramaqueen fo' sho'

Idag är det fredag. Igen. Den här veckan gick förvånansvärt snabbt jämfört med förra.
Idag ska jag hyra film och ta med mig till prinsen. Och idag har jag röda naglar. Bara för att jag är en romantisk toffel och för att Jonas sa: "jag har läst att man har rött nagellack när man är riktigt kär, du har bara haft det en gång...".
Då målar man naglarna rött och har svart och vittprickigt och känner sig lite sådär fint fransk.
Som en riktigt flickvän från filmerna. Vi kan lämna den paranoida delen ute, den passar inte i min kliché.

Fact You wanna to turn back your heart will attack

Nu har jag lyssnat igenom alla låtar på Neighbourhoods, Blink 182s nya platta. Det låter inte klassiskt Blink, utan mer Ava/Boxcar Racer. Jag tycker att det är vemodigt, och inte alls på ett sätt som den självbetitlade skivan de släppte innan de splittrades, som var mer pampigt känslig. Mer emotionell. Den här skivan känns höstigt vemodig och det passar in; det känns äkta.

Mina favoritlåtar från skivan är såhär långt:
- Ghost on the dancefloor
- Up all Night
- After Midnight
- Snake Charmer
- Heart's all Gone
- Even if She Falls