Vamos a la playa!

Är så exalterad att jag nästan ramlar av bussätet!! Imorgon smäller det, då drar jag med mig min fina pojkvän till soliga och vackra Alicante och njuter i en vecka. Känns för bra för att vara sant just nu, speciellt när Sverige i vanlig manér bjuder på blåst, regn och kyla. Kul Sverige, kul. Men just idag bryr jag mig inte om det. Idag tänker jag bara på de sista förberedelserna och det faktum att jag imorgon vid den här tiden är på flygplatsen.
Oh det var längesedan jag kände mig såhär glad och pepp- man borde få statligt betalade resor minst fyra gånger om året; jag menar tänk så mycket pengar som sparats inom psykiatrin!
Jag hade blivit en sådan bra politiker. Helt kass på att tänka realistiskt och att hantera pengar... Inte helt olikt nuvarande pajaser i riksdagen i och för sig.

Nej, nu ska jag in till stan och växla pengar samt kanske råka köpa mig ännu en bikini... Ska dessutom till läkaren, inte helt pepp på det, men vem bryr sig- Imorgon är jag i Spanien!!!

för han har tagit studenten, fy fan vad han är bra!

 
Världens finaste dag fick han, min lillebror, dagen i ära. Och jag lyckades behålla sminket på hela dagen (grät alltså inte floder trots att jag var sjukt stolt och rörd). Fällde dock några tårar när pappa höll sitt fina tal till Elias.
Det var en jättefin dag och en ännu finare mottagning med god mat, släkt och årets bästa student: min bror. För att skryta lite extra gick min bror ut med bäst betyg på hela sin skola! Stolt syster och officiellt sämst betyg av mina syskon :))
Men betyg är faktiskt inte allt. Det viktiga är att man har ett stort hjärta, resptekterar andra och är en allmänt awesome människa. - och för att återgå till Elias så är han faktiskt också det, eheh.
Nä, men min bror har faktiskt allt för sig. Fin inifrån och ut.
Önskar honom allt gott!
Älskar dig broor!
 

Lillebror tar studenten!!

Är så nervös att jag börjar tro att jag själv ska springa ut och kasta min studentmössa i luften- men på den står det 2006 så det blir ju inte så trovärdigt...
Idag tar Elias studenten. Min lilla lillebror som lekte med pokemonkort och aldrig var nöjd med maten. Min lilla lillebror, tänk att han en gång var så liten att jag kunde ha honom i knät. Nu är det snarare tvärtom.

Oh finns inga ord som kan beskriva den kärlek jag känner för mina syskon, och den stolthet som spränger i bröstet. Har sminkat mig jättefint men det lär ju inte hålla länge...

Är nu påväg till stan och min brors utspring, därefter blir det mottagning i farmor och farfars trädgård. Uppdatering med bilder etc. kommer senare.

Älskar dig min bror!!