Winter Winds, the playlist

Ni minns väl höstkollektionen?
Årets blev exceptionellt lång, och jag känner på mig att vinterkollektionen kommer bli ännu längre... Hittils är det några låtar och dem kan man lyssna på om man klickar på länken nedan (och har spotify!):
winter winds

Namnet på listan är passande taget ifrån Mumford & Sons, för er som inte visste. En bra låt som givetvis finns med på listan, trots att den för mig mer förknippas med sommar/höst. Av många anledningar som inte får plats eller passar här.

Om jag för stunden skulle lista fem låtar ur vinterkollektionen (för let's face it, jag är onormalt galen i listor) så skulle den se ut såhär:
  1. 'The Flight of Apollo' - Angels and Airwaves
  2. 'What is Love' - Never Shout Never
  3. 'The Great Escape' - We Are Scientists
  4. 'High and Dry' - Radiohead
  5. 'Cut Here' - The Cure

Så ser det ut just nu, men listan utökas hela tiden och favoriterna ändras från dag till dag. Stund till stund. Och känsla till känsla...

Please!

Jag ser mig själv i spegeln och noterar säckar snarare än påsar under ögonen, ojämn hy och finnar.
Vad hände med förra veckans ansikte?
Jag avskyr perioder som dessa, då hyn bara säger "fuck it" och hela ansiktsuttrycket motvilligt tycks stödja katastrofen i ett motbjudande flin.
"Beauty and the Beast", fast utan the beauty... Ha.

Vi får hoppas att that fucking time of the month kan komma någongång så att det här kan vara över, för den här gången åtminstone (för det är ju dessvärre ingen engånsföreteelse, nej, det är ett jävla kretslopp av elände!).

Tills dess funderar jag starkt på att köpa hem ett kilo citroner och dricka fräskpressad citronjuice varje morgon. Känns som att det skulle göra någon slags nytta.
Det här är något jag egentligen saknar grund för, men det känns som något bra. Och känns det som något bra blir det oftast bra... med miljoner undantag.
- Hela jag är för tusan ett undantag på just den meningen, som jag lite för hastigt försökte slänga ut som en visdom.

Jag, visdom? Jo man tackar. Vi har blivit samanlänkade förr, men då reagerar jag bara som Barney Stinson och utbrister i ett: "Ha, please!"

Bruce Lee's on my head, but don't call me a Lee-head!


Jag överdriver inte när jag säger att the Andy Milonakis show är det bästa som MTV någonsin visat!
Haha seriöst, så sjuk humor att man bara måste älska det!
Dessutom är det syskon-nostalgi. Eller vad säger du, Emilia? (frågar inte Elias, han är för cool för att läsa min blogg. Eller?)
Haha.