wide pants and crop tops

 
 
 
Vida tunna byxor och crop tops, hur snyggt och vårfräscht är inte det? Tänker att jag ska satsa på en liknande outfit imorgon kväll då det vankas valborgsgrillning. Men vi får se. Kanske blir jag helt obekväm och kör på något helt annat, man vet aldrig om spegeln och bilden man hade i huvudet kommer överrens när man väl står där i full mundering.
 
Imorgon är det torsdag men det blir som en fredag då den riktiga fredagen är en röd dag. Det ska bli skönt att vara ledig i några dagar, trots att jag trivs så bra på jobbet och trots att ju inte direkt jobbar ihjäl mig. Hade jag haft den ekonomiska friheten att välja hade jag jobbat 30 procent eller något. Och så hade jag gått en massa roliga kurser på min lediga tid; t.ex. dans- och målarkurser. Jag tror att vi människor inte är till för att spendera så mycket timmar med att arbeta- men detta är ju givetvist relativt. Alla arbeten ser olika ut och har olika förutsättningar. Men detta kan jag inte gå in djupare på nu då jag måste sova. Imorgon börjar jag klockan sju så några timmars sömn kanske är bra att hinna få.

bored and indecisive

Ligger på sängen och väntar på att klockan ska bli tio, för då börjar Ex on the beach på tv. Ja, det är lika patetiskt som det låter men jag kan ju inte låta bli att falla för alla sådana där reality-serier. Blir alltid helt fast och måste följa en massa av deltagarna på instagram. Är det kanske för att ens eget liv är så extremt ointressant att man måste gotta sig i någon annans drama? 
Det är i dessa stunder, då minutrarna passerar förbi i snigelfart, som jag saknar mamma som mest. Jag vill bara sätta mig vid middagsbordet med henne och äta en knäckemacka och prata massa skit. Hon är min bästa vän och vi är båda lika sällskapssjuka. Det är klart att det är skönt att ha sitt eget space, men jag får ganska snabbt nog av det och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra av mig själv.
 
Förutom att vänta på Ex on the beach så sitter jag och funderar över mitt hår. Ett kommande tema för er som känner mig. Jag har just nu i tankarna fastnat för idén om att klippa en kort page och färga lila. Antingen bara topparna eller hela håret. Nu har jag ju låtit bli att färga eller tona i över ett halvårs tid, så det kliar liksom i fingrarna. Dock så är jag så sjukt indecisive så jag vet att jag kommer hinna ändra mig ca tusen gånger innan jag faktiskt gör något åt håret. Så än så länge får jag hålla mig till att bara drömma om förändring. Slår jag till så gör jag det efter sommaren... Kanske.
 
 
Kinky,Curly,Relaxed,Extensions  Board****OK first it's PURPLE that's a winner in my book "BE BOLD"
pic from pinterest

black and white pattern

 
I helgen var det 25 % på Veromoda i samband med deras nyöppning i stan. Jag fick med mig en oversize-klänning och de skönaste byxorna någonsin som kommer användas flitigt i vår/sommar. Bilderna är inte de bästa men kanske kommer det upp bättre bilder på plaggen i framtiden.