Mina drömjobb

Man kan ju undra vad jag helst av allt hade velat göra då.
Här kommer listan:
  • hollywoodfru
  • makeupartist
  • skådespelerska
  • sångerska
  • sån som ligger på bilar och är snygg på mässor
Okej, så första och sista punkten är ju väldigt oseriösa (fast bara sista punkten, första kan jag fortfarande tänkta mig). Men de andra är mina största drömmar. Speciellt sångerska och skådis. Men jag är ju som sagt ingen go-getter och jag har noll självförtroende så där sprack det.
 
Kan bli så ledsen när jag tänker på hur många år jag slösat på att hata mig själv i stället för att utveckla mig själv och ägna mig åt mina intressen, det är så himla sorgligt.
 
Ska försöka ta tag i åtminstone en del av den här listan, det ska bli mitt mål. Gå med i ett band, börja skriva låtar etc. Bara göra något i rätt riktning. För tiden tickar och det börjar bli dags att tillfredställa mig själv och inte bara serva andra.
 
bild från 2009

trotsåldern

Fuck. Jag kan verkligen inte plugga. Det går inte. Har inte viljan heller så det gör det ännu svårare. Fattar inte varför man ska hålla på och läsa en massa skit? Blir förbannad.
Hade jag varit snyggare hade jag gjort en karriär utifrån det. Lite tragiskt men jävligt skönt att slippa tänka och bara vara. Hade säkert mått dåligt av det, men hade åtminstone inte behövt ha tentaångest. 
 
Fyfan för tentor och akademiska texter. Fyfan för ett inrutat samhälle där det bara finns plan A och B.
Vägrar.
 
lol yep

revolution

 
Är så ofantligt trött på alla våldtäktsmän som frias till höger och vänster. Tjejer som anmäler men inte tas på allvar. Dammiga domare som frågar oväsentliga frågor till tjejerna- inte till killarna, de som faktiskt begått de fruktansvärda brotten. För det är ALDRIG en tjejs fel att hon blivit våldtagen. ALDRIG. Borde inte det vara en självklarhet vid det här laget? 
Jag är rädd för det samhälle vi lever i. Rädd för att vi verkar gå bakåt i stället för framåt. Våldtäktsmän sympatiseras och offren döms och hånas.
Fy fan vad äckligt. Det är dags för revolution och lite mer jävla human politik (=vänsterpolitik, jag är fullt övertygad om att det är lösningen).
 
Citatet ovan är för övrigt klockrent. En stor kram till den som sa't.