hot tamaleHaha mitt röda hår fick mig att tänka på den här sjuka videon. Älskar den. Skulle verkligen kunna flippa till den i evigheter. Liksom fuldansa on my own.

P.s: mitt hår ser verkligen helt olika ut på ALLA bilder som tas. Kameleont.

bad dreams equal good reality

Sam drömde om jordens undergång, jag drömde att jag åt jordnötter med Sam. Till saken hör att Sam är JÄTTEALLERGISK. I drömmen fick jag panik och ringde ambulans, allt medan Sam blev blå och... en tjej? Man ba logiken som uppstår.
Tur att man vaknar till någon slags drömliknande verklighet. Sjukt.

Nu ligger jag här i underkläder och orkar inte riktigt ta tag i mig själv. Skulle egentligen fikat med Jenne men hon bangade av okänd anledning.
Istället ska jag gå och hämta ut biobiljetterna till morgondagens syskonbio. Elias, Emilia och jag ska se 'My week with Marilyn'. Så sjukt mysigt, klappar mig själv på axeln för den briljanta idéen (och är samtidigt chockad över hur snabbt vi kom fram till datum och film, vilken fantastisk syskontrio vi är alltså!)

haha älskar er!

#1

Det sägs att ingen annan kan göra dig lycklig, att det ligger hos dig själv. Till stor del är detta sant. Men sedan finns det personer som på ett magiskt vis lyfter upp hela din tillvaro utan minsta ansträngning.
Du är den första någonsin som inte lämnar mig med oro utan med ett leende på läpparna. Du är den första jag verkligen kan lita på utan att känna den gnagande känslan i maggropen.
Du är helt fantastisk och jag tänker hålla fast i dig så länge jag kan och får.