You're everything I need and more It's written all over your face, baby I can feel your halo, pray it won't fade away

 
Peppar med Beyonce innan jobbet. Blev som vanligt sentimental av 'Halo' - men man kan ju inte gråta när man är nysminkad! I stället langar jag en töntig bild dedicated to my one and only. Ni anar inte hur bra han är, han förtjänar upprepning på det. För det märks inte alltid i min paranoia och mina svåra texter. Men han är faktiskt bäst. Och finast.
Och ikväll ska jag till honom och käka hamburgare och titta på film. I vit spets för att känna mig lite änglalik? Jag vet inte. Vet bara att det är fredag och "tacka fan för dä!".
 
Ha en fin dag folks!

jag minns allt som naglarna mot glas

Har haft citatet som fick bli rubrik i huvudet hela dagen. Speciellt på jobbet har det malt på, verkligen som naglar mot glas. Det är Kent för er som inte känner till det, och låten är 'Mannen i den vita hatten (16 år senare)', en av mina favoriter.
Jag vet faktiskt inte varför just detta citat upprepats i mitt huvud, för jag kan inte koppla det till en känsla eller ett minne. Jag vet inte vad det är som är som naglar mot glas i mitt inre, men jag känner dem så tydligt. 
Och visst är det komiskt. Det är komiskt då jag sist imorse skrev om den ljusa framtiden och att inte titta tillbaka. Men det är en svår konst. 
Tur att jag gillar konst då...heh