currently


Vi gick och la oss vid tolv, strax efter att vi grattat Elias då det blivit hans födelsedag. Nu är klockan snart tre och mitt huvud spinner i ultrarapid av tankar. Hjärtat tickar som vanligt med i en stressad takt och inga andningsövningar i världen kan få mig till ro.
Så jag skriver av mig, kanske behöver jag bara lätta på hjärtat? 
Jag vill inte behövs ifrågasätta saker som gör mig lycklig och på så sätt göra de till orosmoment. Jag vill kunna tro på min egna förmåga och våga satsa på saker JAG tycker om. Jag vill leva med någon annan och inte för någon annan. Jag vill befrias från mina egna kedjor, för de är tunga och skaver.

Och nu vill jag sova, i lugn och ro.

Birthdays and New Years

Igår firade vi Sams lillebror Ted som fyllde nitton, och imorgon på självaste nyårsafton är det min lillebror som fyller lika många år. Just nu är jag påväg hem till honom; Emilia, Susanna och jag ska sova över så att vi kan vakna upp tillsammans på hans dag. Så himla mysigt!
Nyår ska vi sedan fira hos Susanna, ska bli så kul att fira med båda mina syskon och Sam. 

Det har inte varit det bästa året men inte heller det sämsta. Dock ska det bli det bästa avslutet samt den bästa starten på det nya. Mark my words! home is whenever I'm with you

 Den här dagen behövde jag. Bara vara med Sam, ingen och inget annat. Ingen osäkerhet, inga diskussioner- bara kärlek.

Är så upprymd av kärlek, jag är en lyckligt lottad flickvän och jag behöver släppa på osäkerheten desto mer så att jag kan tillåta mig att känna såhär bra mycket oftare.