feel good-friday

 Är så mycket gladare och piggare än vad jag varit på mycket länge tack vare förändringar jag gjort i mitt liv. Jag har äntligen gjort aktiva val för min egen skull i stället för att sitta och vänta på något slags mirakel. Tänker inte gå in på det så mycket mer, det viktiga är att jag mår bra. Min hälsa är det viktigaste att prioritera, så många gånger har den hamnat längst ner på listan, förhoppningsvis ska det inte hända igen.
 
Jag ville mest önska alla som fortfarande läser en trevlig helg och en glad fredag, och dessutom lämna er med en riktig pepp- och feel good-låt. Den är högst upp på spotify-listan i Argentina och jag förstår varför, man kan ju bara inte sitta still och inte le! Förhoppningsvis är det inte bara jag som blir glad av den här låten!
 
 

gimme summer and bare legs

 
fashion, girl, and style-bild
 
- Athough my legs are SO not ready. Bleka och ärrade av att jag kliat sönder dem... inte så snygg uppenbarelse i ett par shorts kanske. Men jag vill verkligen ha värme, värme och snygga outfits. Det känns som att man bara packar på sig kläder som någon slags vildmarksutforskare nuförtiden. Speciellt när man jobbar på skola och måste vara praktiskt och varmt klädd, jag spyr. Hatar att känna mig ful och oinspirerande. Saknar att kunna klä upp mig och få känna mig fin, det är faktiskt viktigt. 
 
Tatueringen jag gjorde i lördags blev riktigt grym btw, en rosa ros för att fylla ut ett gap på överarmen, nu kan vi gå vidare till underarmen och förhoppningsvis bli klara med sleeven snart! Är så excited. Rita, min tatuerare, tog snygga bilder med sin kamera, men hon har inte lagt ut dem än, så så länge slänger jag in en halvkass snapchat-bild jag tog i söndags på tatueringen:
 
Nu ska jag snart bege mig mot jobbet. Det är sportlov och ca 30 barn sammanlagt på hela skolan. Allt är mer chill och det är precis vad jag behöver efter en hektisk terminsstart.

you've got a fast car and I've got a headache

Tracy Chapmans version av Fast car, fast det fattade väl ni? Inte nån ny remixad version som folk födda fr.o.m. 97 och framåt uppskattar.. Japp, jag har visst redan gått och blivit en det-var-bättre-förr-kärring. Fast det har jag nog vid närmare eftertanke alltid varit. En nostalgisk jävel som tror att jag har nån slags finare smak för att jag råkade föddas ett par år innan nittiotalet. Sanningen är att jag är minst lika tacky som alla andra. Jag gillar ful-musik och ful-mode minst lika mycket som vi klandrar den yngre genertationen att göra. Dessutom har jag aldrig sett en så välklädd tonårsfas som nu, annat var det på min tid! Då var det inte bättre, snarare tio gånger värre; osmickrande kläder med fula tryck och inga yotube-kanaler som visade tutorials för hur vi skulle sminka oss. Bevare mig väl.
Vart ville jag komma? Minns ej...
Jo, jag har huvudvärk och extrem yrsel, kan inte riktigt sätta fingret på varför, men det känns som att jag går på droger (vilket jag vid närmare eftertanke gör, om man nu räknar psykofarmaka som droger, och det gör man väl?).
Jag ska snart tatuera mig och min yrsel oroar mig lite, kommer jag klara mig? Kommer jag svimma av i stolen? Ingen vet, men jag tror att det ska gå bra.
Försöker ta upp bloggandet, men det går sådär. Skrivet ett inlägg då och då utan intressant innehåll. Som en dammig gästbok ingen orkar varken skriva eller bläddra i.
Svammel svammel.
 
Jag uppdaterar senare, kanske med bilder? Bilder är bra. De ska ju säga mer än tusen ord. Men jag gillar ord också. Även om det mest blir svammel av allt. 
 
lisa, simpsons, and drugs-bild