bored and indecisive

Ligger på sängen och väntar på att klockan ska bli tio, för då börjar Ex on the beach på tv. Ja, det är lika patetiskt som det låter men jag kan ju inte låta bli att falla för alla sådana där reality-serier. Blir alltid helt fast och måste följa en massa av deltagarna på instagram. Är det kanske för att ens eget liv är så extremt ointressant att man måste gotta sig i någon annans drama? 
Det är i dessa stunder, då minutrarna passerar förbi i snigelfart, som jag saknar mamma som mest. Jag vill bara sätta mig vid middagsbordet med henne och äta en knäckemacka och prata massa skit. Hon är min bästa vän och vi är båda lika sällskapssjuka. Det är klart att det är skönt att ha sitt eget space, men jag får ganska snabbt nog av det och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra av mig själv.
 
Förutom att vänta på Ex on the beach så sitter jag och funderar över mitt hår. Ett kommande tema för er som känner mig. Jag har just nu i tankarna fastnat för idén om att klippa en kort page och färga lila. Antingen bara topparna eller hela håret. Nu har jag ju låtit bli att färga eller tona i över ett halvårs tid, så det kliar liksom i fingrarna. Dock så är jag så sjukt indecisive så jag vet att jag kommer hinna ändra mig ca tusen gånger innan jag faktiskt gör något åt håret. Så än så länge får jag hålla mig till att bara drömma om förändring. Slår jag till så gör jag det efter sommaren... Kanske.
 
 
Kinky,Curly,Relaxed,Extensions  Board****OK first it's PURPLE that's a winner in my book "BE BOLD"
pic from pinterest

Kommentera här: