Date night @ Texas longhorn

 
Igår bjöd jag min man på middag på texas longhorn. Det var första gången för oss båda och det var minst lika bra som förväntat och som ryktet gått. Jag beställde en halv nachotallrik med kyckling och Sam en hamburgare som ni ser på bild. Vi lämnade inte en enda smula kvar på tallriken när vi var klara med måltiden, ett riktigt bra betyg (och ett tecken på att vi båda är matälskare och tjockisar innerst inne). 
 
Jag älskar att gå på små spontana dejter med Sam, det kanske kostar lite extra, men det är så värt att unna sig någon gång ibland. Om man kan och vill ska man absolut göra det där lilla extra. Och det där lilla extra behöver  å andra sidan inte alltid innebära att det måste kosta pengar. Det finns mycket man kan göra för och med sin partner för att visa uppskattning och ta vara på varandra. 
 
Märker nu att mina senaste inlägg båda handlar om att ta vara på och värdesätta dem man älskar, men det är för att det är så ofantligt viktigt.  Jag är dessutom om vi pratar om kärleksrelationer en true hopeless romantic. Jag älskar små överraskningar och kärleksförklaringar på olika sätt. 
 
Love conquers all! 

Kommentera här: