friday

Godmorgon lille världen. Jag är sämst på att blogga, men vad gör det om hundra år? Om hundra år finns inga bloggar mer och kanske inte ens den här planeten. Om hundra år bor en ny civilisation på en konstgjord planet ljusår ifrån denna. Men det är en annan historia.
 
Idag är det fredag, och trots att jag just nu är ledig och alla dagar är som en helg så är jag lika exalterad för det. Sam jobbar ju, så då längtar jag efter helgerna då vi kan spendera mer tid tillsammans. Framför allt mornarna han slipper gå upp i ottan och lämna mig ensam.
Imorgon har vi planerat en heldag på Liseberg. Vi har bokat inträde och åkband på nätet och jag är exalterad som ett litet barn. Jag ska försöka ta så mycket bilder som möjligt som jag kan lägga upp här för det har jag varit dålig på. Jag gillar att ha minnen att se tillbaka på, ibland bläddrar jag i det arkiv jag skramlat ihop på denna blogg och läser om saker jag gjort och känslor jag känt. Det är ganska häftigt, för många saker minns jag inte ens att jag skrivit. Andra saker kanske man helst vill glömma, men samtidigt påminner de mig om vart jag inte vill vara och att jag inte längre är där. 
 
Men, nu ska jag inte rota i det förflutna. Idag ska jag njuta av nuet, av att det är fredag och soligt och att jag har så mycket omrking mig att vara tacksam över.
 
Megan Hess
 
 

Kommentera här: