I just don't wanna be lonely

 
 
 
Idag kommer äntligen Sam hem från Birdie-lanet, och tur är väl det- för jag är sämst i världen på att vara ensam. Det går an någon dag eller så, men flera i rad och jag blir som en hamster i ett hjul... fast utan ett hjul. Jag liksom bara går omkring, kan inte fokusera på något. Igår tänkte jag att jag skulle ha det mysigt och se en film i min ensamhet, med en skål godis, men tror ni det gick? Nä. Det slutade med att jag gick några varv runt i lägenheten, slösurfade, stängde av och satte på tvn samt ja, jag vet inte. Somnade tillslut innan elva av ren leda.
Som tur var räddade Elin mig en stund då vi träffades över en frukost på ett café vid korsvägen, det var mysigt och en riktigt bra start på dagen.
 
Nu har jag städat toalett och badrum, pantat burkar, diskat och tillslut landat framför en film på tv- som jag sneglar på lite halvt medan jag sitter med datorn i knäet.
 
Så som sagt, ska bli skönt att få komma hem till Sams famn och bara vara där. Att göra ingenting med någon är tusen gånger bättre än att göra det själv. Så kommer det alltid vara.
 
 
 
 

Kommentera här: